SİVAS / MERKEZ - Ozmuş İlkokulu

Ferhat TEPE - Okul Müdürü/Başöğretmen

Ferhat TEPE, 1971 yılında Sivas´ta doğdu. İlkokul, Ortaokul ve Lise öğrenimini Sivas´ta tamamladıktan sonra, 1990 yılında Atatürk Üniversitesi Erzincan Eğitim Yüksekokulu Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. 1990 yılında Yıldızeli İlçesinde Müdür Yetkili Öğretmen olarak göreve başladı.

1999 yılında Anadolu Üniversitesi Türkçe Öğretmenliği bölümünü tamamladı.

Kangal ilçesinde görev yaparken 2000 yılında yapılan yöneticilik sınavını kazandı;  Gazi Üniversitesinde 1 aylık yöneticilik kursu sonrasında yapılan sınavı da kazanarak, 2001 yılında Mehmetçik İlköğretim Okulunda Okul Müdürü olarak göreve başladı. 2008 yılına kadar bu görevi yürüttü.

2008- 2014 yılları arasında Vali Lütfullah Bilgin İllkokulunda Okul Müdürü olarak görev yaptı.

2014 yılında Hoca Ahmet Yesevi Uluslararası Türk-Kazak Üniversitesinde Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında  Yüksek Lisans yaptı.

22.11.2021 tarihi itibarıyla  Ozmuş Ortaokuluna Okul Müdürü olarak göreve başladı.

Evli ve bir çocuk babasıdır.